македонски

english

профил активности инфо

галерија

контакт

семејно насилство

работа со деца и млади

работа со општа популација

други активности

нашиот град-Свети Николе
 

пребарувај
на интернет


 
кампања за бесплатни гинеколошки прегледи
јубилеј

 
 
U

©
 
 
 
Препорачајте!
Вашето име:

Вашата
 е-маил адреса:


Е-маил на Ваш/а пријател/ка:

Вашите коментари:

Примете копија 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Со кликнување на малите слики од галеријата ,истите ќе можете да ги погледнете зголемени , потоа за  повторно да се вратите на нашата страна кликнете на копчето Back во горниот лев агол .

Здравство

Фотографии од проектот „Жените за бесплатни гинеколошки прегледи“
 

Фотографии од претходните здравствени проекти
 

 

на прва страна


 


наши донатори:
 


 

АНКЕТА


Дали сте за
бесплатни гинеколошки прегледи?
 

Да
Не
   
 

локални линкови:


 

 

 

 

медиумски покровители на камапањата 


 


 


 


 

 

 

прва страна | профил | активности | инфо | галерија | контакт
© 2003-2010 Организација на жени - Свети Николе.
Сите права се задржани Webmaster  А.Б.