english

or you can choose your language below
 

профил

активности инфо галерија контакт
 

 

Јавен оглас за маалски акции

Во рамките на "Кампањата Мрдни со Прст"- Организација на жените на општина Свети Николе распишува јавен оглас за најмалку 3 маалски акции. Да ги размрдаме прстите и да го разубавиме соседството и опкружувањето околку нас.

Проектот ќе поддржува маалски акции од типот на:

1. Поставување на урбана опрема (набавка на клупи, масички, лулашки за деца..)

2. Уредување на маалски простор (чистење, садење цвеќиња-петунии или љубичици, разубавување на запуштени делови итн.)

3. Партерно уредување на маалски простор

4. Набавка на контејнери, корпи за ѓубре и друга комунална опрема

5. Останати акции и активности кои придонесуваат за остварување на целите на кампањата.

Огласот ќе биде активен во периодот од 19/07/2017 до 30/07/2017 година.

Сите заинтересирани кои сакаат да аплицираат, тоа можат да го сторат лично со потполнување на апликација директно во канцеларијата на Организација на жените на општина Свети Николе или пак тоа да го направат online.

На линкот се наоѓа аликацијата.

https://docs.google.com/forms/d/1NIq2sOY9KffYM2se1QPq0PzEIwITYKOrjbdlSmjhMl4/edit


Организација на жените на општина Свети Николе

 
 

прва страна | профил | активности | инфо | галерија | контакт
© 2003-2017 Организација на жените - Свети Николе.
Сите права се задржани Webmaster