english

or you can choose your language below
 

профил

активности инфо галерија контакт
 

 

Новиот Директор на Peace Corps Македонија, г-дин Марк Ханафин во посета на ОЖОСВН

На 18 мај, канцеларијата на ОЖОСВН ја посетија претставници од Мировниот Корпус Македонија заедно со новиот Директор на Мировниот корпус во Македонија, Г-динот Марк Ханафин. Новиот директор започна со неговиот ангажман од март 2016 година и во наредните неколку години ќе биде одгворен за работата на Мировниот Корпус во Македонија и менаџирање на сегашните и нови волонтери. Целта на посетата на Организацијата, беше запознавање со нејзината работа, досегашната соработка на Организацијата со Мировниот корпус и ангажманот на волонтерката Лора Дешер која од декември 2015 година активно е вклучена како волонтер во Организацијата, како и поблиску запознавање на новиот директор со ситуацијата на терен во Македонија .

 

Организација на жените на општина Свети Николе

 
 

прва страна | профил | активности | инфо | галерија | контакт
© 2003-2016 Организација на жените - Свети Николе.
Сите права се задржани Webmaster