english

or you can choose your language below
 

профил

активности инфо галерија контакт
 

 

Дружење на постарите и помладите членовите од Организацијата

Во организација на Извршната канцеларија на Организацијата се организираше еднодневно дружење на активните членови на организацијата. Еднодневната екскурзија се реализираше на 24 април и на истата учествуваа 20 членови и членки од Организацијата. Тие имаа можност да ги посетат манастирите Успение на Пресвета Богородица во Трескавец и Св. Преображение во Зрзе, како и посета на Тиквешко езеро и Кавадарци.

 
     
 
     

Организација на жените на општина Свети Николе

 
 

прва страна | профил | активности | инфо | галерија | контакт
© 2003-2016 Организација на жените - Свети Николе.
Сите права се задржани Webmaster