english

or you can choose your language below
 

профил

активности инфо галерија контакт
 

 
Оглас за едукатори


Организација на жените на општина Свети Николе во рамки на реализација на проектот „Зголеми ги своите вредности-едуцирај се
II финансиски поддржан од Генералниот секретаријат при Влада на Р.Македонија има потреба од ангажирање на тројца едукатори за одржување на серија едукативни работилници.

Целна група на обуките се вкупно по 20 учесници/млади невработени лица на возраст од 18-35 години. Предвидени се две(2) тродневни обуки во период од 25 до 27 Март и од 15 до 17 Април 2016 година. Секоја од обуките ќе се состои од 8 едукативни работилници на следниве теми:

 • Изработка на кратка биографија

 • Пишување на мотивационо писмо

 • Интервју за работа

 • Компјутерска обука за интернет пребарување за можности за вработување и аплицирање

 • Основи за изработка на бизнис план

 • Заинтересираните лица за едукатори треба да достават професионална биографија со листа на одржани обуки и методологија за работа .

  Доставената документација треба да се достави најдоцна до 02 Март 2016 година до Организација на жените на општина Свети Николе , на е-маил:

  womsvetinikole@yahoo.com

  За дополнителни информации можете да го контактирате лицето Дарко Јованчевски

  на тел/фах: 032 444 620 или мобилен: 078 633 025 секој работен ден од 10:00 до 16:00 часот.

   

  Организација на жените на општина Свети Николе

   
   

  прва страна | профил | активности | инфо | галерија | контакт
  © 2003-2016 Организација на жените - Свети Николе.
  Сите права се задржани Webmaster